Kenali Kami

Esui Healthcare (M) Sdn. Bhd

Demi gaya hidup yang lebih sihat dan lebih intim, Esui® menyediakan produk kebersihan miss V premium yang mengubah kehidupan wanita di seluruh dunia.

 

 

Kisah Jenama

Kami di Esui® adalah komited untuk menyediakan produk pembersihan feminin berkualiti tinggi yang khusus dirumuskan untuk memenuhi keperluan wanita hari ini. Esui®, sebagai produk yang memenangi banyak aunugerah sangat sesuai untuk kegunaan harian. Ianya adalah produk yang boleh membuatkan anda terasa yakin dan segar sepanjang hari
Ditubuhkan pada tahun 2006,
Esui® Healthcare (M) Sdn. Bhd.
telah diiktiraf oleh banyak anugerah seperti Jenama Berprestij Century 21, Jenama Kesihatan Asia Pasifik, Produk Kesihatan Kecemerlangan Kesihatan 100 Majalah Kesihatan Baru, Anugerah Produk Kejujuran Asia dan Jenama Kecemerlangan Asia Pasifik. Selain itu, Esui juga telah disahkan oleh JAKIM.

Formula dari Perancis

Kami berdedikasi untuk menuju ke arah mewujudkan premium, produk semulajadi yang dibuat terutamanya untuk memenuhi keperluan wanita, Esui® dikaitkan dengan pengeluar farmaseutikal di Perancis, yang mempunyai reputasi selama 43 tahun menghasilkan ubat dan produk berjenama berjenama generik farmaseutikal premium secara global.

Penyelidikan yang berterusan

Esui® menjalankan penyelidikan yang berterusan untuk memenuhi keperluan wanita hari ini, memberikan gaya hidup yang memuaskan dan menikmati saat-saat yang intim dengan keyakinan.

Anugerah Kami

Penghargaan untuk usaha kami

Asia No. 1 Feminine Daily Care Hygiene Wash


Sejak sedekad yang lalu, kami telah secara konsisten diiktiraf oleh industri untuk produk kami, dan pendekatan kami untuk mengamalkan gaya hidup sihat dengan Esui®.Kami amat berbangga dengan penganugerahan dan pengiktirafan yang diterima – berikut adalah anugerah yang kami terima seperti dibawah!

Pernah Dipaparkan Oleh

Hubungi Kami

Asia No. 1 Feminine Daily Care Hygiene Wash


Mencari jawapan yang tidak ada dalam FAQ? Tolong jangan teragak-agak untuk meninggalkan mesej dan kami akan kembali kepada anda